One more day to go

IMG_5024IMG_5016IMG_5072IMG_5026IMG_5076IMG_5090IMG_5030IMG_5018IMG_5062IMG_5057IMG_5037IMG_5055

 

Photos & edit by: Heikki Salonen (CLICK, heikkiosalonen@gmail.com)

”Scarf”: H&M / Bag & skirt: Zara / Boots: Dr. Martens / Jacket: Jofama / Cardigan: Monki

Uskomatonta kuinka nopeasti kaksi kuukautta on mennyt. Tuntuu siltä kuin olisin vasta aloittanut työssäoppimisen ja huomenna se jo päättyy. Tuntuu hieman haikealta, kun ei päivisin ole enää niin paljon tekemistä. Koulussa käyn parina ensimmäisenä päivänä, mutta siitä sitten jatkuukin kotona opiskelu. Meidän koulussamme on siis sisäilmaongelmia joista aiheutuu minulle allergisia oireita ja en näiden takia pysty opiskelemaan koulussamme. Opiskelen siis etänä (pientä infoa teille jotka eivät siis vielä tiennyt) 🙂 Nyt on aika rentoutua työpäivän ja salin jälkeen herkkuruoan ja Gossip Girlin parissa – ja kyllä katson sitä nyt ensimmäistä kertaa ikinä ja alusta saakka tietenkin haha!

Haluaisin vielä kiittää teitä monista kysymyksistä! En olisi ikinä arvannut tulevan näin paljon 🙂 Yritän vastata mahdollisimman moneen x

// I can’t believe how fast the past two months passed. It feels like only yesterday I started my internship through school and tomorrow is my last day there. I feel a bit blue of the fact that I won’t be so busy during the days from now on. I’ll go to school for the first couple of days and then I’m going to continue my studies in my home. We have some indoor air problems at school and they are causing me some allergic reactions so that is the reason why I can’t study there. But now it’s time for me to relax after a long day at work and after gym with some delicious food and Gossip Girl – and yes this is my first time ever watching it and I’ve started from the top of course haha!

Nora

2 kommenttia artikkelissa “One more day to go

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s