Casual

IMG_3033IMG_3035IMG_3032IMG_3034

 

Pants, cardigan & hat: H&M / Jacket: Gina Tricot / Shoes: Zara

Hui kauhea mikä stressi on taas! Koulu tosiaan alkoi uudestaan perjantaina ja nyt tämä ensimmäinen viikko on kauheaa säätöä näiden kurssien kanssa. Kaikki pitäsi ottaa itsenäiseksi ja sopia ties mitä monen opettajan kanssa. Ja vielä autokoulun syventävävaihekin on tässä käytävänä. No perjantaina kaikki on ohi ja toivottavasti stressi hieman helpottaisi. Mielestäni tämä autokoulun syventävävaihe on kyllä silkkaa rahastusta ja aivan turhaa. . . Kenelläkään muulla tällaisia turhautumisen tuntemuksia autokouluja ja näitä ihme lakeja kohtaan? 😦

// Oh god how stressed I am once again! My school started again on last Friday and this first week is such a mess with all the courses and teachers I have to talk to. I have to take all my courses independent so there’s a lot to work with. And I have to take the advanced stage on my driver’s license this week also. Oh god, wish me luck 😦

Nora

8 kommenttia artikkelissa “Casual

 1. Otin kipulääkkeitä ennen sitä ja onneksi oli joka kerralla sillainen adrenaliinivyöry ja yritin puhua kaverin kanssa samalla ja kaikkea sellaista mikä helpotti 🙂 ja mikään näistä ei ole iso joten se ei onneksi kauaa kestänyt

  Tykkää

 2. Hei! Ei liity lainkaan postaukseen, mutta mietin, kuinka sait tatuointisi otettua, jos tunnet kaiken kivun ns ”normaalia” kipua kovemmin?

  Tykkää

 3. Tsemppiä kiireiden keskelle! 🙂
  Siis just eilen kävin ryhmäajossa ja päivittelin mielessäni kuinka turha sekin on… Sitä syventävää vaihetta siis odotellessa!
  Ja noi nahkahousut on törkeen hienot!! 🙂

  Tykkää

 4. Moikka, ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään mutta osaisitko kertoa muutamasta nettikaupasta? Ootko tilannut Beauty Bay nimisestä nettikaupasta? Mahtaako tulla jotain tullimaksuja jne? Mikä on ultimate favourite mistä tykkäät tilata ja onko ollut joku kauppa minkä tilauksessa kestää tai on ollut tosi kallis..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s