Perfect Valentine’s day makeup – Lauren Curtis

Ajattelin vinkata teille tästä aivan ihanasta meikistä jonka australialainen meikkiartisti loi tällä viikolla ystävän-, – tai niinkuin minä mielummin sanon – rakastavaistenpäivää varten. Olen seurannut häntä jo pitkään ja hänen meikkinsä ovat todella kauniita, käytännöllisiä ja simppeleitä. Pääsette kyseiseen videoon tästä linkistä. 

 

// I thought I’d give you a hint of this amazing makeup look that an Australian makeup artist created this week specifically for Valentine’s Day. I’ve been following her on YouTube for quite some time now and her makeup looks are always so beautiful, practical and simple. You’ll get to that video by clicking this.

 

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s