Faux suede

IMG_6744IMG_6808IMG_6822-2IMG_6820IMG_6795IMG_6881-1IMG_6855IMG_6787IMG_6742IMG_6887IMG_6753IMG_6901IMG_6758

 

Photos & edit by: Heikki Salonen (CLICK, heikkiosalonen@gmail.com)

Nails: CLICK

Jacket & belt: H&M / Body: Gina Tricot / Jeans: Zara / Bag: DKNY / Shoes: Dr. Martens / Glasses: Komono

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana ystävänpäivä x Itse kävin moikkaamassa vanhempiani päivällä, mutta muuten vietin sen kotona. Hain hyvää ruokaa ja katselin tämänhetkistä lempisarjaani – Gossip Girliä. Ja sen draama määrän jälkeen – mitä näen päivittäin katsellessani kyseistä sarjaa – olen yllättävän uupunut haha. Minulla on nollatoleranssi kaikkea draamaa ja ilkeitä ihmisiä kohtaan joten tuo sarja ei ole ehkä ihan minulle, mutta en voi jättää sitä kesken tietenkään :p Olisi mukava tietää teidän lempisarjoja ja elokuvia – jos teillä sellaisia on?

// I hope you had a lovely Valentine’s Day x I went to say hi to my mom and dad in the day and otherwise I just stayed home. I got some takeaway and watched Gossip Girl all day. After all that drama – that I see daily by watching GG – I’m surprisingly exhausted haha. I absolutely hate drama and mean people so I think that particular series isn’t for me but I can’t stop watching now :p I’d like to hear about your favorite series and movies – if you have any?

Nora

6 kommenttia artikkelissa “Faux suede

 1. Hahah joo ihan samaa mieltä! x) kiitos paljon! Ne ovat Kiss nimiseltä merkiltä ja mallia Jazzy! Niitä myydään Tokmanneilla 🙂

  Tykkää

 2. Gossip girl on kyllä oikeasti aika raskas ohjelma loppujen lopuksi just tuon draaman takia, vaikka toisaalta samalla niin koukuttava kun kokoajan tapahtuu jotakin ja pakko kattoo aika seuraava jakso:D Mutta joo, ihan sika ihania kuvia ja näytät toosi upeelta! Mitkähän irtoripset sulla mahtaa olla silmissä näissä kuvissa? 🙂

  Tykkää

 3. Ootpa upea!!

  Mä oon tällä hetkellä ihan koukussa Moderniin perheeseen 😀 En oikeen ennen oo kyseisestä sarjasta välittänyt, mutta mun yks parhaista kavereista on hehkuttanut sitä nyt niin paljon, että annoin sille uuden mahdollisuuden. On kyllä hauska sarja!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s