Dots

IMG_3361IMG_3353IMG_3358IMG_3362IMG_3354IMG_3363IMG_3359IMG_3356IMG_3351IMG_3357IMG_3360IMG_3352IMG_3350

 

Turun keskustan Dots – liikkeessä pidettiin tämän viikon torstaina blogi-ilta. Oli ihanaa saada kutsu kyseiseen kauppaan, koska en ole käynyt siellä aikaisemmin kertaakaan. Monet olivat kehuneet sitä minulle aikaisemmin ja kaiken kehumisen jälkeen olen jopa pelännyt mennä kyseiseen kauppaan, koska tiedän että sieltä jotain tarttuisi mukaan väkisinkin. 

 

// I was invited to this bloggers event that was held in a store called Dots on this week’s Thursday evening. I was happy to get that invitation because I’ve never been to that store before. I had only heard great things about it and was actually a bit afraid to go there after all the great things I’ve heard. Due to those things I knew that I wouldn’t leave empty-handed if I’d went there.

 

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Dots

  1. Ei ollenkaan! Pidän itse siitä että naisella on kurveja – en ole ikinä pitänyt super laihoista kropista, mutta tämä on vain oma mielipiteeni 🙂 kiitos ihana x

    Tykkää

  2. Onko sinun mielestä ns. ”huono asia”, että on hieman pyöreä? Jos esim itse pitää itsestään ”pyöreänä/isompikokoisena”? +Rakastan blogiasi!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s