Snaps from last Saturday

IMG_3488IMG_3489IMG_3490

IMG_3492IMG_3491
IMG_3493

 

Piipahdin viime lauantaina nopeasti, aikaisemmin mainitsemassa, blogikirppiksellä. Itselleni on aina vaikeaa löytää kirppiksiltä hyvän kokoisia vaatteita, koska olen pienikokoinen. Tämän takia nettitilauksetkin jää usein vähälle ja jos jotain tulee tilattua, niin niitä sitten kyllä muokataankin sen verran että!! Ja kyllähän jo kaupastakin ostettuja vaatteita tulee muokattua. . .  Onko muilla pienikokoisilla tätä ongelmaa?

 

// I stopped by last Saturday on that blogger’s flea-market I mentioned earlier. It is hard for me to find any clothes on flea-markets because I’m so small. This is also the reason why I don’t order that much clothes online either – and when I do order something I have to modify them so that they’d be more suitable for me! Does any of you, small persons, have this problem?

 

Nora

5 kommenttia artikkelissa “Snaps from last Saturday

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s