Keeping it casual

IMG_3767IMG_3762IMG_3770IMG_3763IMG_3771IMG_3768IMG_3769

 

T-shirt, necklace, rings, bras, leather pants: H&M / Jacket, bag & shoes: Zara 

Nails: CLICK 

(-10% alennus tietyistä hoidoista, kun mainitsette lukevanne blogiani)

Tiedättekö sen tunteen kun löydätte jonkin vanhan vaatteen ja innostutte sen löytämisestä niin paljon, että se menisi jo jopa uudesta? Löysin nuo kengät eilen kaapistani ja olen tosiaan ostanut ne kun olin kahdeksannella luokalla ja olen käyttänyt niitä vain pari kertaa. Yllätyin kyllä positiivisesti siitä, että ne menivät vielä jalkaan. Vanhoista vaatteista puheenollen – olen vienyt vanhoja vaatteitani kirpputorille. Voitte lukea lisää täältä!

// Do you know the feeling when you find old clothes from your closet and then you get really excited by the fact that you found it that it almost feels like a new one? I found those shoes yesterday from my closet and I bough them about five or six years ago and I’ve only worn them few times. Although I was positively surprised that they still fit me.

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s