#mondays

IMG_3793IMG_3795IMG_3796IMG_3797IMG_3798IMG_3794

 

En voi uskoa että jo ensi viikolla S tulee takaisin kotiin pysyvästi. Tiedän että hoen tätä usein, mutta aika menee hurjan nopeasti. Olen väsäillyt tänäänkin ystävälleni pientä synttäriyllätystä viikonlopuksi, ollut salilla, siivoillut ja tehnyt ruokaa yms. ja jo yksi päivä taas takana. Olenkin yrittänyt tänä aikana, kun S on asunut Amerikassa, pitää itseni mahdollisimman kiireisenä, jotta päivät menisivät nopeammin.

Asukuvien ottaminen on jäänyt todella vähälle viime aikoina – kotona niitä ei voi oikein ottaa ja kenelläkään ei ole oikein ollut mahdollisuutta tulla auttamaan niiden ottamisessa. Pitää ottaa tästä hieman skarppia nyt kun päivätkin alkavat pidentymään!

 

// I can’t believe that S is coming back home next week for good. I know I say this often but time flies by so fast. Today I’ve been working on a little birthday surprise for my friend, I’ve been to the gym, done some cleaning at home, cooked some dinner etc.. I’ve tried to keep myself busy all this time that S has lived in America so that it would feel like time would fly by.

 

I haven’t been able to take any proper outfit pictures lately – I really can’t take them here at home and no-one has been able to help me with them. I really have to step up with those pictures specially now that the days are getting ’longer’.

 

Nora

2 kommenttia artikkelissa “#mondays

  1. Mun muistaakseni meidän piti olla paikalla klo 10:30 niin menin vissiin ennen 8 kampaajalle ja meikkasin sitten heti sen jälkeen 🙂 yritin lykätä mahdollisimman paljon sitä meikin tekemistä jotta se ns. kestäisi pidempään myös!

    Tykkää

  2. Moikka! Haluisin kysyä pari kysymystä liittyen sun yo-juhliin. Mihin aikaan sulla oli kampaaja ja meikkasitko vasta sen jälkeen? Ja muistatko kauanko sulla meni kampaukseen aikaa ?Kun oon miettinyt omaa tulevan ylppäri aamun aikataulua ja missä järjestyksessä kannattais tehä mitäkin, kun tosiaan juhla alkaa jo kello 11 aamulla. Olisin tosi kiitollinen jos vastaisit!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s