11 facts about me

1. Minulla on tapana kirota ratissa ja yritän, edelleen, oppia hillitsemään sitä / I usually swear a lot while I’m driving and I’m, still, learning to control it

2. Aina kun tulen kotiin otan ensimmäisen korut ja rintaliivit pois; en kestä olla niiden kanssa kotona / Every time I come home the first thing I do is to take off my jewellery and my bras; I can’t be at home with those on.

3. Pesen joka päivä hiukset tai jos en niitä pese niin käyn ainakin suihkussa päivittäin / I wash my hair almost daily and if I don’t wash them I still go to shower on a daily basis.

4. Rakastan siivota meidän kotiamme, mutta heti kun kyseessä on jonkun toisen koti en vain millään jaksaisi. . . Pidän kotimme siivoamista jopa rentouttavana / I love to clean our home but as soon as I’m supposed to clean someone else’s home I just don’t want to do it. . . I consider it quite relaxing when I get to clean our home.

IMG_3931

pic from my instgram: @ noraleino

5. En pidä normaaleista rintaliiveistä – rakastan bandeaun tyylisiä rintaliivejä ja bodyt ovat ehkä parhaimpia keksintöjä maailmassa! / I don’t like normal bras – I love those bandeau types of bras and bodies are one of the best inventions in this world!

6. En syö oikein mitään makeaa; en pysty syömään muffinseja, keksejä, kakkuja jne. Jos jotain makeaa syön se on joko sipsejä tai karkkia / I don’t really eat anything sweet; I don’t like muffins, cookies, cakes etc.. And if I eat something sweet it’s usually either chips or candy.

7. Lempielokuvani on ylpeys ja ennakkoluulo / My favorite movie is ’Pride And Prejudice’.

8. En pidä lämpimistä juomista – ja jos jotain juon niin se on kuumaa kaakaota. En pidä ollenkaan kahvista / I don’t like hot/warm beverages – and if I drink something like that it’s usually hot chocolate. I don’t like coffee at all.

9. En ole ollut vakavassa parisuhteessa ennen S:ää / I haven’t been in a serious relationship before S.

10. Lempiruokani on hampurilainen ja ranskalaiset / My favorite food is hamburger and french fries.

11. Olen todella järjestelmällinen. Käyn aina iltaisin läpi seuraavan päivän menot ja tekemiset ja minun tulee tehdä kaikki tiettyyn aikaan ja/tai järjestyksessä. Tämän takia tykkään suunnitella kaikkia juhlia yms. / I’m really organized. I go through next day’s errands and all the stuff I have to do the night before in bed. And I usually have to make those in a certain order and in a certain time. I think this is one of the reasons I like to arrange parties etc. 

 

Nora

4 kommenttia artikkelissa “11 facts about me

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s