Perfect lighting

IMG_0384IMG_0402IMG_0475IMG_0487IMG_0371IMG_0430IMG_0474IMG_0391IMG_0483IMG_0489IMG_0416IMG_0471IMG_0496

Hat: Minimum / Jacket: Ellos / Cardigan: Weekday / Jeans, bag & shoes: Zara

Photos & edit by: Heikki Salonen (CLICK, heikkiosalonen@gmail.com)

Nails: CLICK

(-10% alennus tietyistä hoidoista, kun mainitsette lukevanne blogiani)

Hui että kuinka paljon jännittää nähdä S huomenna! Käyn hakemassa hänet hänen kahden parhaan kaverinsa kanssa Helsingin lentokentältä päivällä. Olen kirjaimellisesti odottanut huomista siitä hetkestä saakka, kun S kertoi minulle lähtevänsä Amerikkaan. Tuntuu tällä hetkellä vain jotenkin niin epätodelliselta. Näen hänet ihan 4D:nä haha! Mutta en aio nyt tällä viikolla tehdä enempää postauksia koska haluan viettää loppuviikon S:n kanssa. Ja eikö tuo luonnonvalo olekin aika täydellinen näissä kuvissa? Heikillä ja minulla kävi kyllä tuuri!

/ Oh god I’m so nervous about tomorrow – I finally get to see S! I’m picking him up from Helsinki airport with two of his best friends. I’ve literally waited tomorrow since the day he told me he was going to America. This all just feels so surreal right now. I get to see him in 4D haha! But I’m not going to make any more posts this week because I want to spend the rest of the week with S. And isn’t that light in these pictures just on point? Heikki and I really lucked out with that!

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Perfect lighting

  1. Ihana asu 🙂 Sun jalat näyttää paljon lihaksikkaammilta kuin aiemmin, kauniit muodot tullut niihin haha 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s