NN 07

Processed with VSCOcam with e4 presetProcessed with VSCOcam with e4 presetProcessed with VSCOcam with e4 presetProcessed with VSCOcam with e4 presetProcessed with VSCOcam with e4 presetProcessed with VSCOcam with e4 presetProcessed with VSCOcam with e4 presetProcessed with VSCOcam with e4 presetProcessed with VSCOcam with e4 preset

NN07 (click)

NN 07 nimisestä yrityksestä otettiin alkuvuoden puolella yhteyttä isääni. He kyselivät olisiko heidän mahdollista kuvata heidän F/W16 mallistoaan vanhempieni kotona – ei siis koko mallistoa, mutta osaa siitä. NN 07 on miesten vaatemerkki ja se on perustettu vuonna 2007 Tanskassa. Heidän tyylinsä on todella yksinkertainen, mutta ajaton. Materiaalit joita he käyttävät ovat myöskin todella kestäviä ja laadukkaita.

Pidän erityisen paljon siitä kuinka he eivät ikinä käytä ’oikeita malleja’. He ns. poimivat suurimmaksi osaksi kaduilta ihmisiä heidän malleikseen ja kiertävät maailmaa kuvaamassa tuotteitaan – New York, Kenya jne.. Tällä kertaa minua pyydettiin etsimään heille malleja, sillä he eivät olleet varmoja löytäisivätkö he niin lyhyessä ajassa sopivia malleja käytettäväkseen. Pyysin ystävääni Seania ja hänen ystäväänsä Alvaria hieman poseeraamaan heille.

Ja kuka sitä tietää vaikka heidän mallistostaan löytyisi naisillekin jotain? Itse rakastuin heidän pitkähihaiseen paitaan jossa on pallo keskellä – aivan ihana! Voisimme ostaa sen S:n kanssa yhdessä hehe. 

 

/ This firm called NN 07 contacted my father in the beginning of the year and asked if they could shoot some of their F/W16 collection in my parents house. NN 07 is a clothing brand for men and it was founded in Denmark in 2007. Their style is really simple but timeless. The materials that they use in their clothes are sustainable and have high quality.

I really like the fact that they don’t use any ’real models’ in their catalogues. They sort of pick people up from the streets to model in their clothes. And they’ve shot their collections all over the world – New York, Kenya etc.. This time they asked me to find two models for them because they weren’t sure that they’d find any in such short time that they stayed in Finland. I asked my friend Sean and his friend Alvar to pose for them. 

And who knows if girls also could find something from their collections? I, myself, fell in love with their long-sleeved shirt with the ball in the middle! Me and S could buy it together and both wear it hehe.

 

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s