Dark brown lippies

Processed with VSCO with acg presetProcessed with VSCO with acg presetProcessed with VSCO with acg presetProcessed with VSCO with acg presetProcessed with VSCO with acg presetProcessed with VSCO with acg preset

T-Shirt & jeans: H&M / Jacket & shoes: Zara

Olen kyllä aivan hullaantunut tuohon tummanruskea huuli trendiin! Ja kokonaisuudessaan nämä tämänhetkiset trendit kuten chokerit ja väljät farkut (varsinkin boot cut) ovat jotain niin ihanaa vaihtelua niihin tiukkoihin farkkuihin, vaikka tuleehan niitä käytettyä silti, ja ns. normaaleihin kaulakoruihin. Onko teillä mitään ehdotonta suosikkia tämän ajan trendeistä?

// I’m absolutely in love with this dark brown lip trend that is going on! In fact all of the trends that are now going strong – such as choker necklaces and loose jeans (boot cut especially) – are such different from those tight jeans and ”normal necklaces”.  Do you have any special favorites from on going trends?

Nora 

 

6 kommenttia artikkelissa “Dark brown lippies

  1. Ihana ja rento asukokonaisuus!! Voisitko tehdä jonkin näköisen postauksen siitä että miten yhdistät chokereita sun asuun ja millaisten vaatteiden kanssa ne sun mielestä sopii, semmonen että sais vähän inspistä omiin asuihin postaus 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s