Sassy

Processed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 preset

 

Jacket: Jofama / Top: Monki / Bag & shoes: Zara / Jeans: Missguided

Nails: CLICK

(-10% alennus tietyistä hoidoista, kun mainitsette lukevanne blogiani)

Siis olen aivan rakastunut kuvissa näkyvään kampaukseen! Koulukaverini teki sen minulle ja en ole ikinä ollut hyvä tekemään lettejä yms. joten täytyy harjoitella kovasti sen tekemistä. Tänään on ollut taas hurjasti tekemistä; koulua, sali, siivoamista, ruoanlaittoa jne. ja olen kyllä aivan puhki 😦 Olen maailman pahin kokishullu ja antaisin mitä vaan lasillisesta tällä hetkellä. Yritän nimittäin hieman vähentää sen käyttöä koska se on tooodella addiktoiva juoma ja ei mistään terveellisimmästä päästä. Taidankin tästä mennä seuraavaksi päikkäreille – S on tällä hetkellä suorittamassa ajokortin kakkosvaihetta joten siinä menee vielä hetki :’)

/ I am absolutely in love with this hairdo! One of my friends at school made it for me and I’ve never been good at doing braids etc. so I really have to practice that one. I’ve been also so busy today; I’ve been at school, gym, I’ve done some cleaning here at home and cooking food etc. and I’m really exhausted 😦 I’m really addicted to Coca-Cola and I’d give anything for a glass of that right now. I’m trying to reduce of it’s usage because it’s reeeeeally addictice drink and not that healthy obviously. I think I’m going to take a nap now – S is doing his 2nd phase on his driver’s license so he won’t be back for a while :’)

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Sassy

  1. Ihan hirveetä miten addiktoivaa se kokis on, aina päivällistä syödessä sitä miettii et ”voiku ois vielä kokista tän safkan kanssa ni ois täydellistä” – ja liian usein sitä sitten onkin siinä palanpainikkeena… Ärsyttävää! Mut hei mistä toi ihana musta kaulanauha on? Ja tosiaan upea kampaus!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s