Friday Favorite #1

Processed with VSCO with e5 presetProcessed with VSCO with e5 preset

Balmain Salt Spray

Ajattelin aloittaa tästä viikosta alkaen tällaisen jokaviikkoisen sarjan nimeltä ’Friday Favorites’. Eli sanansa mukaisesti esittelen joka perjantai jonkin asian mistä todella pidän 🙂 Tällä viikolla – ensimmäistä kertaa – ajattelin aloittaa Balmainin suolasuihkeella. Olen aivan rakastunut tähän! Omistin tästä sen normaalin ison pullon joskus parisen vuotta sitten, mutta siitä meni pumppu rikki 😦 En päättänyt ostaa sitä sen jälkeen koska tuo on aika kallista ja ehtisin käyttää siitä vain hieman ennen kuin pumppu meni rikki. Tämä pieni pullo maksoi 8,90€ ja hankin sen Sokokselta. Tuon loputtua täytyy kyllä ostaa se iso! Tästä tulee hiukset paksun tuntuisiksi ja ne antavat nimensä mukaisesti tekstuuria hiuksiin. 

/ I thought I’d start this weekly series called ’Friday Favorites’. So you can pretty much tell by it’s name – I’m going to share some things that I like here on blog with you guys on Friday’s 🙂 This week – for the first time – I decided to start off with Balmain’s salt spray. I’m absolutely in love with this stuff! I bought the original bottle few years ago but the pump broke on it 😦 I didn’t buy another one after that because it is quite expensive and I had only used it a little bit before it broke. This little bottle cost 8,90€ and I bought it from Sokos. After I’m done with that one I have to buy the original bottler! This makes my hair feel so much thicker and it really gives texture to my hair – just like the bottle says.

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Friday Favorite #1

  1. Toi on aivan ihana tuote!! Ostin sen myös ekaa kertaa joskus kolme vuotta sitten, enkä vois olla enää ilman 🙂
    Ja tosta pumpusta..Oon huomannu, että jos käyttää tota harvemmin, niin se pumppu jumiutuu tosta suolasta (?). Juoksevan lämpimän veden alla, kun sitä pitää, niin mulla ainakin on alkanut toimimaan taas. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s