God dayum

IMG_4437Processed with VSCO with e5 presetIMG_4438Processed with VSCO with e5 presetIMG_4439

Top & bag: Zara / Jacket: Ellos / Jeans: H&M / Shoes: New Balance

En tiedä yhtään mikä minuun on mennyt, mutta haluaisin melkein uudistaa koko vaatekaappini. Sain tällaisen fiiliksen viimeksi kun aloin n. yläasteen lopulla löytää oman tyylini. Ehkäpä oma tyylini alkaa jälleen muuttumaan ja sitä pitää pikkuhiljaa alkaa muuttamaan. Täytyy vain viedä kirppikselle enemmän tavaraa ja kierrätyksiin. Baby steps.

Minulla on myös ollut hieman hankaluuksia ottaa asukuvia, sillä viime viikolla oli suurimmaksi osaksi pilvistä ja en tahdo kuvistani ihan harmaita ja melankolisia. Ajattelin hyödyntää eteisemme isoja liukuovia, joissa on peilit, ja ottaa salamalla kuvia, jotta saisin maksimoitua valon käytön. Joko aurinko voisi olla tuolla jo 24/7? En malta odottaa!!

// I have no idea what’s gotten into me but I would like to renew my whole wardrobe. I got this feeling when my secondary school was ending and I was starting to find my own style. Maybe my style is once again changing and I have to just go with it little by little. I just have to get rid of my old clothes by taking them to flea market and recycle them. Baby steps.

I’ve also had some difficulties with taking my outfit photos on last week. It was mostly cloudy and really grayish weather outside and I don’t want my pictures to be that melancholic. I thought we’d take advantage of our big slide doors, with big mirrors in them, in our vestibule so that I could maximize the light in the pictures. Why can’t it be sunny 24/7 already? I can’t waiiit!

Nora

4 kommenttia artikkelissa “God dayum

  1. Olisi ihanaa jos tekisit postauksen, jossa julkaisisit kuvia nettikauppojen mekoista, joita sinä voisit käyttää kevään valmistujaisjuhlissa yms 🙂 tarvitsisin inspiraatiota kevään juhliin ja sinun tyyli on aivan ihana!:)

    Tykkää

  2. Voi kiitos! Juu asutaan 🙂 ei ole kallis vuokra sijaintiin ja kokoon nähden + autotallikin on! Neliöitä on 57 🙂 kiitos paljon! X

    Tykkää

  3. Teidän koti näyttää aina niin hienolta! Asutteko niinku ihan keskustassa? Onko teidän asunto kuinka suuri ja onko kallis vuokra? Ihanat vaatteet sulla taas näissäkin kuvissa !

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s