Current food obsession

Processed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with kk1 preset

 

Jos minua tuntee yhtään niin tietää, että pidän hirveästi itämaisesta ruoasta – thaimaalainen, kiinalainen, japanilainen jne. tänne vaan minä kyllä syön!! Kokeilimme nyt viime lauantain vanhempieni kanssa tällaista kana pho ga – keittoa. Oli kyllä ihan mielettömän hyvää, mutta ei mikään nopein ateria kokata! Ja monissa itämaisissa ruoissa tarvitsee todella monta eri ainesosaa eikä tämäkään ole sen suhteen poikkeus. Tämä onkin ehkäpä hieman enemmän tällainen ’viikonloppuruoka’, koska luonnollisesti silloin on enemmän aikaa kokata. Tässä on linkki ohjeeseen, jonka mukaan äitini teki tämän: click!

 

/ If you know me at all you know that I love eastern food – Thai, Chinese, Japanese etc. give it to me I’ll eat it!! We tried this chicken pho ga – soup with my parents last Saturday. This was insanely good but it took a while for my mom to cook it! And many eastern dishes have many different ingredients in them and this wasn’t an exception. This is more of a ’weekend’ type of dish, if you know what I mean, and naturally you have more time to cook on weekends so this is perfect for that. Here is the link to the recipe that my mom used: click! 

 

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Current food obsession

  1. Joo!! Tuossa oliskohan puutarhakatu (en ole aivan varma) niin on sen niminen kuin Lotus Garden ja se on kyllä hyvä!:-) käyn itse siellä jos Kiinalaista tekee mieli

    Tykkää

  2. Täällä kans toinen kiinalaista ym ruokaa rakastava! 🙂 osaatko suositella Turun parasta kiinalaista? Oon ite käyny aina vaan siinä Kiinanmuurissa ku on Kaskenkadun ja Sirkkalankadun kulmassa.. Se on ihan hyvä kyllä 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s