14 kommenttia artikkelissa “Q&A

 1. Aikooko s mennä pelaamaan jenkkeihin vielä uudelleen
  Mitä mieltä olet nora välivuoden pitämisestä
  Haluatteko asua Turussa vielä pitkään vai olisiko kiva muuttaa jonnekin muualle

  Tykkää

 2. kuinka kauan ootte nyt seurustelleet? milloin päätitte että muutatte yhteen? kertokaa molemmat 2 vinkkiä yhdessäasumiseen liittyen? haluatteko molemmat lapsia tulevaisuudessa, jos niin kuinka monta? voitteko kertoa toistenne toiset nimet (ei ole pakko jos haluatte salata) ? kertokaa toistenne lempivärit, lempi vaatekappaleet ja lempiruuat?
  Ja nyt pari vähän tämmöstä ”most likely” tyyppistä kysymystä: Kumpi teistä hyppäisi (mielummin) benji-hypyn? Kumpi on yllytyshullumpi? Ja yllytyshulluuteen liittyen kumman saisi yllytettyä syömään jotain tosi ällöä (toukkia,heinäsirkkoja tms) rahapalkintoa vastaan?
  Tossa vähän kysymyksiä molemmille! 🙂

  Tykkää

 3. Molempien musamaut, kohtaavatko ne vai eroavatko ne täysin? Jos menette jonnekin autolla, kumpi ajaa ja miksi? Miten kauan Santeri on vielä jenkkilässä? Mihin Santeri aikoo hakea opiskelemaan? Mihin sä Nora aattelin hakea opiskelemaan? Molempien lempileffat?

  Tykkää

 4. Santerille kysymys: Mihin ihastuit ensimmäisenä Norassa? Ja mikä on hänessä parasta?
  Ja sulle sama kysymys mutta toisinpäin eli mihin ihastuit ekana Santerissa ja mikä on hänessä parasta? 🙂
  Niin kivaa että kuvaatte vihdoin tän kysymys&vastaus videon yhessä! 🙂

  Tykkää

 5. Hmm.. Joo voisin vaikka perjantaina tehdä tuon mystoryn!! Ja kyllä se hieman kökkööntyy 😦 mutta onneksi ei ole hirveän kallis 🙂 NYXin liquid suede:it on parempia!!

  Tykkää

 6. Voisit tehä snapchattiin mydayn, sillälailla ihan aamusta iltaan jokaisesta tekemisestä? Ja haluisin tietää, että eikö tuo matte lip cream kökköönny sun huuliin? Olen kuullut monelta suunnalta, että se ns. kuivuu huuliin ja huulet näyttää kökköisiltä, siksi epäilen sen hankintaa! Kysymyksiä: mitä tykkäätte tehdä yhdessä? Onko teillä paljon ystäväpariskuntia? Mikä sun koiralla on, kun snäpissä on ollut että se on ollut lääkärissä nyt usein? Käyttekö usein teidän molempien porukoilla eli lapsuuden kodeissanne? Oletteko harkinneet jonkun lemmikin hankintaa? Mitä koette haasteiksi ja mitä hyviksi asioiksi yhdessä asumisessa ja arjessa? Mitä yhteisiä mieltymyksen kohteita teillä on? Olette kaunis pari ja innolla odotan jospa taas joskus teistä saisi yhteiskuvia! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s