What beauty is to me

Olen kirjoittanut tätä postausta jo jonkin aikaa, mutta koska en ole hyvä ja selkeä kirjoittaja olen epäillyt tämän julkaisemista. Tiedän, että tämä vaikuttaa sekalaiselta ja pyydän anteeksi. Toivottavasti pidätte tästä x


 

Nykymaailmassa tykkäykset, jakamiset ja kommentit määrittävät helposti sen kuinka kaunis ihminen oikeasti on. Tämä on aivan kamalaa, mutta sen me olemme omaksuneet. Ihmisen ulkonäkö on oleellisen tärkeää nykymaailmassa – esimerkiksi töihin hakemisessakin – halusimme sitä tai emme. Ulkoinen olemuksemme on ensimmäinen asia jonka tuntematon meistä huomaa ja tämän perusteella ihminen tekee johtopäätöksensä toisesta.

Eniten minulle tekee pahaa sosiaalisen median paine tykkäyksissä, kommenteissa ja jakojen määrissä. Se, että sinulla on yhdeksän tykkäystä ei tarkoita sitä ettetkö olisi kaunis. Tämä voi kuulostaa hieman imelältä, tiedän kyllä, mutta mielestäni jokainen ihminen on kaunis. Toinen on oikea henkilö – hänellä on luomia kasvoissa, venytysarpia jaloissa, normaali kroppa johon hän on tyytyväinen ja niin edelleen. Voisin jatkaa kyseistä listaa päiviä, mutta pointtina on: minä näen jokaisessa ihmisessä jotakin kaunista. Rehellisesti sanottuna opettelen itsekin vielä rakastamaan itseäni, mutta olen lähempänä joka päivä.

Minä käytän meikkiä ja laitan hiuksia ja pukeudun kivasti koska se on minun mielestäni kivaa. En tee sitä sillä päätarkoituksella, että muut pitäisivät minua kauniina. Teen sitä koska nautin meikkaamisesta, hiuksien laittamisesta ja kivojen asujen kokoamisesta ja tahdon näyttää hyvältä itseäni varten. En itseasiassa tee itseni suhteen mitään miellyttääkseni muita, mutta yleinen käyttäytymiseni ja persoonani on sellainen, että tahdon miellyttää muita ja olla mukava. Sisäinen kauneus on mielestäni tärkeämpää kuin ulkoinen.

Myös toisten yleinen mollaaminen ja arvosteleminen on todella turhauttavaa. Ihmisten tulee ymmärtää, että kaikki eivät ehkä toimi samalla tavalla kuin sinä toimit tai tahtoisit heidän tilanteessan toimia. Kaikilla on tietenkin oikeus omaan mielipiteeseen, mutta niiden huonojen mielipiteiden – jotka vaikuttavat negatiivisesti toiseen ihmiseen – voisi jättää sanomatta. Arvosteleminen tulee myös meiltä ihmisiltä luonnostaan, emme voi sille mitään, mutta siihen voimme vaikuttaa mitä päästämme suusta ulos ja vielä enemmän siihen mitä kirjoitamme sosiaaliseen mediaan. Kaikilla meillä on varmasti jotain elämässämme jonka kanssa kamppailemme niin kuin niillä ihmisillä jotka kirjoittavat negatiivisia asioita sosiaalisessa mediassa. Muistakaa tämä ennen kuin aikoisitte jakaa jotain negatiivista. Ja jos teille tehdään näin – antakaa anteeksi vaikka he eivät pyydä ja poistakaa kyseinen kommentti mielestänne ja näkyvistä. Vihan ei kannata antaa otetta sinusta äläkä anna vihaajille sitä etua myöskään.

Mitä parempia ja kiltimpiä tahdomme olla ihmisinä on mielestäni kaunista. Se, että ihminen tahtoo parantaa itseään parempaan suuntaan on kaunista. Jokainen ihminen omana itsenään on kaunis. Sinäkin, vaikka siltä ei ehkä aina tunnu, olet tajuttoman kaunis. Tykkäykset ja kommentit eivät määritä kauneuttasi. Toivon yli kaiken, että ihmiset ymmärtäisivät nämä asiat.

 

ps, kuvaamme S:n kanssa viikonloppuna Q&A videon – otan vielä kysymyksiä vastaan x

 

Nora

6 kommenttia artikkelissa “What beauty is to me

  1. Oi vitsi vaikutat kyllä tosi ihanalta & hyvältä ihmiseltä. Piristävää luettavaa! Kaikkea kivaa sulle! 🙂

    Tykkää

  2. Tosi hyvä postaus!! 🙂 Huomaa että oot käyttänyt paljon aikaa ja pohtimista tähän ja oot saanut kaiken tosi hyvin ”tiivistettyä” tähän postaukseen! Oon täysin samaa mieltä kaikessa mitä tässä kirjottelit! Sä olet tajuttoman kaunis ja mä ja kaikki tässä maailmassa on kauniita ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s