Friday Favorite #2

Processed with VSCO with wwf presetProcessed with VSCO with wwf preset

 

Ostimme S:n kanssa parisen viikkoa sitten uuden maton meidän olohuoneeseemme. Huomasimme tosiaan, että viime matto joka meillä oli oli hieman pieni. Tämä on nyt hieman isompi ja vaaleampi. Löydätte sen tästä! Ja vielä muistutuksena jos teillä on kysymyksiä minulle ja S:lle Q&A videota varten – voitte laittaa ne tänne!

 

// Me and S bought a new carpet for our living room few weeks ago. We noticed that the last carpet that we had was a bit too small. This is a little bit bigger and lighter colored. You can find it here! 

 

Nora

6 kommenttia artikkelissa “Friday Favorite #2

 1. Hmm.. Tuomiokirkon ympäristössä ja Aurajoen rannalla on paljon kivoja kuvauspaikkoja! Ja ravintoloita on esim. Maneerat, Lone Star, Ludu ja uudistunut Denniskin ihan hyvä 🙂 kahviloissa en oikein käy, mutta Robert’s Coffee, Fontana ja Cafe Art ovat kyllä suosittuja 🙂

  Tykkää

 2. Unohdin vielä mainita, että mulla on hakusessa mekko yo-juhliin, joten mistä liikkeistä kantsis lähteä etsimään sellaista? 😊 Stokkan oon kolunnut läpi eikä sieltä oikein löytynyt mitään kivaa, ja tarkoitus siis olis löytää joku hieman laadukkaampi mekko 🙂

  Tykkää

 3. Heippa! Vietän Turussa seuraavan kuukauden, joten haluaisin kysyä sulta, jos viitsisit jakaa paikallisena jotain vinkkejä sun ikäiselle tytölle 🙂 Keskustan tunnen aika hyvin, mutta olis kiva tietää enemmän kahviloista ja ravintoloista, sekä mm. kivoista kuvauspaikoista lähellä keskustan tuntumaa 🙂

  Tykkää

 4. Onks frans ja rosa oikeesti sun sisaruksii kun on eri sukunimi?:o seurusteleeko frans vielä sen elisabethin kaa haha

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s