Friday Favorite #3

Processed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 preset

Nails: CLICK

(-10% alennus tietyistä hoidoista, kun mainitsette lukevanne blogiani)

Nyt olisi taas ’Perjantai suosikin’ aika. Kävin tällä viikolla laitattamassa uudet kynnet ja olen aivan rakastunut näihin! Olette varmasti huomanneet, että pidän todella paljon neutraalin värisistä kynsistä ja normaalisti otankin nudet. Tällä kertaa ajattelin mennä hieman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja ottaa valkoiset! Tuo glitteri pehmentää kynsiä hieman – ne voisivat ilma niitä olla liian rajun näköiset mielestäni. Nyt täytyy kyllä lopetella – olemme S:n kanssa vanhempieni luona tänään yötä hoitamassa meidän koiriamme ja ne pyytävät nyt liikaa huomiota. Annan poikien katsoa rauhassa jääkiekkoa ja käperryn niiden pikku enkeleiden viereen. Mukavaa perjantaita x

/ It’s time for this weeks ’Friday Favorite’. I got my nails done this week and I’m absolutely in love with them! I’m sure you’ve noticed that I usually go for really simple nude nails but this time I thought I’d step out of my comfort zone and get these white ones with glitter! I thought it would’ve looked sort of ’rough’ without the glitter. But I must go now – me and S are staying the night at my parents house because we have to take care of our dogs while they’re away. And our dogs are ”asking” for my attention so I should go and snuggle with them and let the boys watch ice hockey in peace. Have a lovely Friday x

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s