Rock ’n roll

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 preset

 

Body & jacket: Zara / Jeans: Missguided / Shoes: Asos

En tiedä mikä minuun on iskenyt, mutta olen alkanut pitämään todella punaisesta väristä. Ostin tuon ihanan bodyn Zarasta pari viikkoa sitten (maksoi alle 10€ eikä ollut alessa- say whaat) ja nyt kun NYX rantautui Suomeen oli pakko ostaa heidän uudesta kokoelmasta yksi luomiväripaletti. Ja kuten näkyy kuvissa, siinäkin paletissa on punaista haha. Olimme eilen Minnan kanssa ulkona ja täytyy kyllä sanoa, että nyt väsyttää siihen malliin etten keksi muuta sanottavaa kuin rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille x (S rahaa minut pian muutenkin salille. . .sniif)

/ I don’t know what’s gotten into me but I’ve really started to like red lately. I bought this cute simple body from Zara few weeks ago (it cost under 10€ and it wasn’t on sale – say whaat) and now that NYX is finally available in Finland I just had to buy this beautiful eyeshadow palette from their new collection. And obviously it had red in it haha. Me and Minna went out yesterday and now I’m so tired that I can’t come up with anything else to say than have a lovely Sunday evening everyone x (S is about to drag my ass to the gym anyways. . . boo)

Nora

6 kommenttia artikkelissa “Rock ’n roll

  1. Ihanan näköinen paita! Heräsi siihen liittyen kysymys. Pidän myös tosi paljon paidoista ja mekoista, joissa selkä samalla tavalla ihanasti avoin, kun sulla tossa paidassa. Siispä mistä ihmeestä tulisi ostaa liimattavat rintaliivit ilman mitään olkaimia jne.? Ja minkä kokoisia suosittelsot ostettavaksi, miten monta kokoa suuremmat kuin rintaliivien koko normaalisti, jotta tukisivat hyvin, koska mitään olkaimia tai kaaritukia ei olisi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s