Cowboy boots

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 preset

Jacket, choker & bag: Zara / Jeans & shoes: Missguided / T-Shirt: Weekday

Sain eilen päivällä vihdoin puhelun H&Mltä ja sain ilokseni kuulla, että aloitan heillä työt maanantaina. Sain kyllä pari viikkoa sitten tietää, että sain töitä extratyöntekijänä ja se on juuri sitä mitä halusin ja nyt pääsen vihdoin aloittamaan. Enhän muuten saisi tehtyä mitään koulu juttuja jos olisin siellä joka päivä töissä. Toivottavasti ensimmäinen päivä ’virallisesti’ menee hyvin! Tietenkin se jännittää, mutta se on sellaista kivaa jännitystä :p En malta odottaa, että pääsen tapaamaan kaikki työtoverini!

/ I finally got a call, that I’ve waited, yesterday from H&M and they asked me to come work for them starting next Monday. I mean they called be about two weeks ago and told me that I was going to work for them as ’extra’ (whenever I’m needed) and that is exactly what I wanted. If I was working there for everyday I wouldn’t have time for school. I hope the first ’official’ day goes well! Of course I’m nervous but it’s that good type of nervous :p I can’t wait to meet all my co-workers!

Nora

 

4 kommenttia artikkelissa “Cowboy boots

  1. Kiitos paljon! Yhdistän sen yleensä toppien ja t-paitojen kanssa ja takkina käytän sellaista zaran pitkää valkoista takkia, ettei sitä liiviä näy hirveästi alta 🙂 ja alaosalla ei ikinä ole väliä!

    Tykkää

  2. Onnea työpaikasta!

    Hei haluisin kysyä sinun Haul videoon liittyen, videolla päälläsi on valkoinen liivi, niin miten yhdistät sellaisen? Esim mitkä housut/kengät ja millainen takki sellaisen kanssa menee kun vielä takkia on käytettävä kumminkin 😮 Kiitos jo etukäteen! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s