TB to Spring

Processed with VSCO with e5 presetProcessed with VSCO with e5 presetProcessed with VSCO with e5 presetProcessed with VSCO with e5 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with e5 presetProcessed with VSCO with e5 preset

 

Jacket: Jofama / Bag, shoes & leather pants: Zara / Top: Asos / Necklace: H&M

Ajattelin tehdä tällaisen ihanan pienen throwbackin kevät säähän kun sellainen vielä oli n. kolme-neljä viikkoa sitten. Puhuin tästä jo aikasemmassa postauksessa, että ei tee hirveästi mieli asukuvia ottaa kun ulkoina on tuollainen sää kuin mitä nyt kahden viikon aikana on ollut. KESÄ TULE JO.

/ I thought it’d be nice to do this kind of throwback to that nice Springy weather that you can see in the pictures. We had that type of weather in here about three to four weeks ago. I already talked about this on one of my previous posts but it is really depressing to take any kinds of pictures when the weather is so bad. CAN’T SUMMER COME ALREADY.

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s