Neutral graduation makeup look

 

Tässä olisi nyt luvattua videota! Tosiaan meidän piti lisätä tähän vielä neutraalit tekoripset, mutta niitä ei nyt ollut tähän hätään 🙂

 

Here is a video I promised for you! Although we were supposed to add some very neutral fake lashes but we didn’t had them at that time 🙂

 

Nora

13 kommenttia artikkelissa “Neutral graduation makeup look

 1. Ihana kuulla:-) isosiskoni on biologinen sisareni, mutta Rosa ja Frans ovat kuin sisaruksia meille – ovat olleet sitä vauvoista saakka

  Tykkää

 2. Sen takana ei lue 😮 ja siitä on melkein vuosi kun sen ostin, mutta jollain tavalla haluaisin sanoa että se oli 30M tai jotain sen tyylistä jos sellaista on olemassakaan haha!

  Tykkää

 3. kiva meikki ja sain vähän inspistä omaan valmistujaismeikkiin:) Onko sulla muuten montakin sisarta, kun sun somessa on yleensä vaan se sun isosisko?:D

  Tykkää

 4. Kiitos paljon kun puolustit minua se oli kiltisti tehty ja teit hyviä huomioita x Ei nyt kumminkaan tehdä tästä isompaa juttua 🙂

  Tykkää

 5. For reaaal… Ainotädin ei sitten tarvitse katsoa, jos hän ei ymmärrä eikä ole muuta kuin negatiivista jaettavaa. Rakentavan palautteen ymmärrän, mutta en tuollaista… Nora ihana video taas jälleen ja sulla on todella kaunis sisko, jonka piirteitä korostit hienosti! Oli kiva nähdä tälläinen vähän kevyempi meikki, mitä normaalisti et itsellesi tee 🙂 sitten vielä mieleeni tuli yksi videotoive! Voisitko joskus tehdä bombshell tyylisen meikin? :p

  Tykkää

 6. Pakko kommentoida tota ensimmäistä kommenttia, siis oikeesti.. En tiedä millainen kukkahattutäti mahdat olla ja miten itse mahdat meikata, mikä ei toisaalta ole kenenkään muun kuin sinun asiasi. Vaikka olisi kuinka luonnonkaunis niin kyllä silti ihminen saa meikata ja korostaa niitä omia kauniita puoliaan? Kyllähän kaikki maailman missit ja mallit meikkaavat vaikka varmasti ovat luonnonkauniita ja se, että valmistujaisjuhliin voi ja ehkä jopa kuuluukin laittaa vähän vahvempi meikki.
  Ja viimeisenä se, että vaikka nora ei ole mikään ammattimeikkaaja, niin miksi hän ei saisi tälläisiä videoita lisätä? Jos pitää niiden tekemisestä? Uskon että todella monet saavat näistä videoista apua ja inspiraatiota. Älä ole niin negatiivinen.

  Tykkää

 7. Oih miten ihana meikki ja noi luomivärit!♥ Tuli muuten mieleen, että voisitko tehä joskus tutoriaalin contourista voidemaisilla väreillä? Ostin anastasia beverly hillsin voidemaisen contour kitin ja on suoraan sanoen vaikeuksia saada sitä mitenkään levittymään perus beauty blenderillä enkä tiiä mikä auttais 😦

  Tykkää

 8. Se näyttää eriltä kyllä luonnossa kun kameralla muutenkin kun en omista vielä kunnollista valoa 🙂 ja en olekaan väittänyt missään vaiheessa että olisin jokin ammattimeikkaaja – meikkailen koska se on kivaa ja hän oli myös tyytyväinen meikkiinsä niin muulla ei ole minulle väliä 🙂 ja Rosa on kyllä luonnonkaunis siitä olen samaa mieltä, halusin hieman vain vaihtelua ja tehdä jollekin muulle meikin tällä kertaa 🙂

  Tykkää

 9. Moikka! Pakko kyllä sanoa ihan rehellisesti, että toi tyttö ei saa näyttää tolta sen valmistujaisissa.. Tajuatko, että pilaat sen päivän tekemällä hänestä tuon näköisen, tyttö on muutenkin ilman meikkiä kaunis ja sun meikki pilaa kaiken. Noi meikit on ihan hirveät ja ihan muutenkin vinkiksi: opettele ensin meikkaamaan itsesi ennen kuin meikkaat muita 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s