Friday Favorite #4

Processed with VSCO with e7 presetProcessed with VSCO with e7 presetProcessed with VSCO with e7 presetProcessed with VSCO with e7 preset

 

Nyt olisi taas perjantai suosikin vuoro! Tällä viikolla ajattelin kertoa teille ravintolasta josta mainitsimme mm. tässä videossa. Eli tämä on kaikkien aikojen lempiruokani – ravintola Maneeratin kanawokki. En ole ikinä syönyt mitään näin hyvää ja tosiaan jos saisin päättää yhden ruoan jota söisin loppuelämäni se olisi tämä. Heillä on Take Awayssakin -10% mikä on vain ++++. Pääsette heidän sivuilleen tästä!

Asiasta pannukakkuun. Tosiaan kaksi postausta sitten, juuri kun olin saanut haukuttua Suomen säätä täällä blogissa, 10 minuuttia myöhemmin aurinko alkoi paistamaan ja hyvä sää on jatkunut siitä saakka. Jos seuraatte minua snapchatissa (@nora.leino) useammat teistä tietää että olen ollu keskiviikosta saakka kipeänä. Huomenna on tosiaankin Vappu ja tänään tuli hoidettua siihen liittyviä askareita buranan voimin. Huomenna pakko selvitä päivästä ja illasta läpi tahdonvoimalla. Super ihanaa Vappua kaikille ja olkaa varovaisia x

 

It’s once again time for Friday Favorite! This week I thought I’d finally share my absolute favorite restaurant which we actually mentioned in this video. So this is my all time favorite dish – restaurant Maneerat’s chicken wok. I’ve never eaten anything this good in my entire life and if I had to choose one dish to eat for the rest of my life – it would be this. They also have -10& on Take Away which is only huge ++++. You’ll get to their site here!

Moving on to different subject. Just few posts back when I conveniently said some bad stuff about Finland’s weather the sun started shining about 10 minutes after I posted that post and the weather was great. And it has been great since then. If you follow me on snapchat (@nora.leino) most of you know that I’ve been sick since Wednesday. And yes tomorrow we are going to celebrate the 1st of May and we had some errands to do today considering that and I got through today with medicine. I have to survive from tomorrow only with the strength of my will power. Happy 1st of May to all of you and stay safe x 

 

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s