1st of May

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

 

Blazer: H&M / Jeans & body: Missguided / Shoes: Zara / Bag: River Island / Jacket: Jofama

Vihdoinkin toukokuu on täällä! Ja jo ensi kuussa lähdemme matkalle S:n kanssa – jee en malta odottaa!! Okei nyt alkaa hieman hevoset karkaamaan ja aiheesta eksytään. . . Eli eilen vietimme S:n kanssa vappua täällä meillä muutaman ystävän kanssa. Yritimme myös parhaamme, että olisimme ehtineet ns. ’lakitukseen’, mutta juuri kun olimme kävelemässä sinnepäin kaikki kävelivät meitä vastaan eli se oli jo loppunut. Haha hienoa me jälleen kerran. Päätimme sitten hetkeksi jäädä nauttimaan säästä Aurajoen varrelle ja koska kaikki jokilaivat olivat täynnä, päätimme mennä takaisin meille. Illalla menimme Minnan kanssa kahdestaan katsomaan hänen tuttavansa bändiä ja siitä sitten jatkoimme vielä matkaa hieman eri paikkoihin. Loppuillasta flunssa sai kumminkin otteen minusta ja oli pakko lähteä kotiin. Toivottavasti teillä oli mukava vappu x

/ Finally May is here! And I can’t believe that me and S are leaving to Greece in next month – I can’t waiiit!! Okay now I’m getting too excited and starting to go off topic here. . . So me and S celebrated the 1st of May in our home with some friends. We tried our best to make it in time to this so called ’capping’ thing but just as we arrived there everyone were walking towards us which meant that it was already over. Haha way to go us. We then decided to stay by the lake and enjoy the great weather and due to the fact that every lake ship was full we decided to head back to our place. And in the evening me and Minna went to see this band and after that we went to a few different places. Later the flu got the best of me and I had to go home. I hope you had a wonderful 1st of May x

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s