Friday Favorite #5

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

 

Rehellisesti sanoen meinasin melkein unohtaa kirjoittaa tämän postauksen – heräsin aamu viideltä töihin ja silmät alkavat painamaan nyt siihen malliin että. . . Mutta itse asiaan! Olen käyttänyt kyseistä tuotetta jo monta tuubia ja aion tulevaisuudessakin ostaa sitä lisää. En tätä päivittäin käytä, mutta aamusuihkuissa kun tulee muutenkin hieman kiire on tämä aivan oiva valinta normaalin ihorasvan sijaan! Iho ei jää epämiellyttävän (vaikka siltä voi tuntua parin ensimmäisen käyttökerran jälkeen) tuntuiseksi vaan tuntuu erittäin pehmeältä ja kestää hyvin seuraavaan suihkukertaan. Itse käyn tosiaan päivittäin suihkussa, joten en tiedä miten tämä toimisi pidemmällä aikavälillä 🙂 Kyllä tämä on aamujen pelastaja. Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta?

 

Honestly I almost forgot to do this post today – I woke up 5AM for work and I’m starting to get sooo sleepy. . . But to the point of this post! I’ve used this product for many bottles by now and I’m going to keep re-purchasing this in the future. I don’t use this on a daily basis but when you’re in a hurry in the morning and taking your shower this is a perfect moisturizer instead of your usual one! It feels really nice and doesn’t feel tacky at all and the feeling lasts until the next time I shower. Although I do shower everyday so I have no idea how long the effect would last on a longer timer period 🙂 This is truly a lifesaver in the mornings. Do you have any experiences on this product?

 

Nora

2 kommenttia artikkelissa “Friday Favorite #5

  1. Tos tuotteessa ei oo mitään hoitavia aineita vaan parabeenejä ja säilöntä aineita jotka vaan jättää sun iholle kalvon joka tuntuu sit kivalle:D. Eli pidemmän päälle toi ei tee sun iholle mitään mikä oikee voide tekis.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s