Friday Favorite #6

Processed with VSCO with e4 presetProcessed with VSCO with e4 preset

 

Nyt olisi taas tämän viikon lempparia tiedossa! Koulukaverini vinkkasi minulle ja kertoi, että hänelle on erilaisiin iho-ongelmiin auttanut 100% (sataprosenttinen) jojoba öljy. Hänen mukaansa se auttaa:

 • tummiin alueisiin iholla (minulle esimerkiksi jäänyt arvista ihoon tummia kohtia)
 • säätelee ihon öljyisyyttä ja kuivuutta
 • ravitsemaan ihoa

Ja täytyy kyllä sanoa, että tämä on auttanut ihan huimasti ihoani kahden muun uuden tuotteen ohella! Eli tämä on myös tietyllä tavalla universaali, koska tämä käy todennäköisesti kaikille ihoille (en ole mikään ekspertti – jos kärsit jostain joka aiheuttaa ihollesi muutoksia kysy lääkäriltä tai myyjiltä tuotteen käyttöä). Tätäkin saa Ruohonjuuresta, mutta hintaa en muista. . .  Pääsette heidän sivuilleen tästä!

Jos tahdotte voin tehdä postauksen ihonhoidostani kokonaisuudessaan?

/ It’s time for this weeks Friday Favorite! My friend from school told me that her skin started to get a lot better when she started using 100% natural jojoba oil. She says that it helps with:

 • dark spots
 • controls skins oiliness / dryness
 • nourishing skin

And I must say that this has helped my skin so much among few other new products! So in a way this is quite universal due to the fact that this goes with different skin types (I’m not an expert with this stuff – if you suffer from a certain skin problem you should ask about it from a doctor). This is also available from this store called Ruohonjuuri but I can’t remember the price. . . You’ll get to their website by clicking this! 

 

I can do a post about my whole skin care routine if you like to?

 

Nora

4 kommenttia artikkelissa “Friday Favorite #6

 1. itselläni on auttanut ainakin hieman – eri ihoilla se tietenkin reagoi eri tavalla eli sinulla saattaa toimia paremmin tai sitten huonommin. . . Ei sitä tiedä ennen kuin kokeilee! 🙂 Suosittelen sitä silti oman kokemukseni perusteella + siitä jää todella pehmeä iho!!

  Tykkää

 2. Osaatko sanoa että auttaako tämä öljy hyvin esim. otsaan finneistä ja näpyistä jääneiden inhottavien jälkien vaalentamisessa? 🙂

  Tykkää

 3. Ihonhoitoa käsittelevä postaus olisi todella toivottu! Itselläkin kun on ollut hieman vaikeuksia löytää sopivia tuotteita just omalle iholle :/ Täytyy varmaan kokeilla tätä sun mainitsemaa öljyä! 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s