Daddy’s birthday dinner

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

Top & shoes: Zara / Dress: Missguided /  Bag: DKNY

Juhlistimme eilen isäni syntymäpäivää käymällä päivällisellä italialaisessa ravintolassa nimeltä Trattoria Romana. Olemme käyneet siellä siitä saakka kun olen ollut pieni ja se on tänä päivänäkin ehdottomasti lempi italialainen ravintolani Turussa. Päätimme nopeasti napsaista kuvat siinä päivällisen jälkeen ja sai kunnolla vetää vatsaa sisään kun olin niin täynnä ruoasta haha!

/ We celebrated my dad’s birthday yesterday with a dinner in this Italian restaurant called Trattoria Romana. We’ve been going there since I was little and it is by far still my favorite Italian restaurant in Turku. We then decided to take quick outfit photos after the dinner and really had to suck in my tummy because I was so full from all the food haha!

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s