I can feel the storm rising

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

 

Blouse: H&M / Jacket: Jofama / Skirt, bag & shoes: Zara

Sinne taas jää hetkeksi kesäsäät. Ei se minua niinkään haittaa, pidän sateesta todella paljon, mutta kuvien ottaminen sellaisella kelillä on hieman tuskaa! Kävimme tänään S:n kanssa rakkaiden vanhempieni luona syömässä äitini tekemää pizzaa ja moikkaamassa heitä sekä pieniä kullannuppujani. Loppuillan suunnitelmissa olisi jälleen kerran Suomen pelin katsontaa sekä ultimaattista (heh) lököilyä. Huomenna taas olisi työpäivä edessä – jee!

/ Well there went the good summer weather for a while. I don’t mind it that much because I love the rain but it’s just so darn difficult to take pictures in that kind of weather! Me and S visited my dear parents today and ate my mom’s homemade pizza. Not to forget my little pumpkins (dogs) there. The plan for the rest of this evening is to watch Finland’s game and take chilling to the next level (hah). Tomorrow is time for work – yay!

Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s