God bless you

Processed with VSCO with kk2 presetProcessed with VSCO with kk2 presetProcessed with VSCO with kk2 presetProcessed with VSCO with kk2 presetProcessed with VSCO with kk2 presetProcessed with VSCO with kk2 presetProcessed with VSCO with kk2 presetProcessed with VSCO with kk2 presetProcessed with VSCO with kk2 presetProcessed with VSCO with kk2 preset

Photos: Rosalie Manzo

Santeri’s Cardigan: Weekday / Skirt: H&M / Bag & boots: Zara / Jacket: Jofama

Voi vitsit mikä alkuviikko ollut takana. . . Järjetön stressiaalto iski eilen ja siitä se onkin sitten ollut alamäkeä muiden asioiden kera. Olen nukkunut yöni todella huonosti ja koulussa on pitänyt viettää paljon tunteja joten olokin on allergioiden takia sen mukainen. Sain vielä kaiken lisäksi tänään päivällä tietää, että huomenna olisi ruotsin koe jonka luulin olevan ensi viikolla. Siinä vaiheessa stressini ja ahdistuneisuuteni alkoi olemaan sellaista hihitystä ja keskittymisestä ei tullut mitään.Te jotka stressaatte ja ahdistutte asioista yhtä helposti ymmärrätte varmasti tuon hihitys olotilan kun tuntuu siltä, että koko maailma tuntuu kaatuvan päälle ja sitä ei kestäisi sillä hetkellä yhtään! Onneksi koe onkin vain niin helposta aineesta kuin ruotsi – olen kielissä hyvä. 

Olen pahoillani hieman negatiivisesta postauksesta – elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista niin kuin varmasti kaikki tiedätte. Hyvä kertoa hieman näitä huonojakin puolia tänne kuin niitä positiivisia. Olen aina ollut sitä mieltä, että elämässä täytyy olla tasapainoa; suru-ilo, työ-rentoutuminen, liikunta-lepo, terveellinen ruoka – epäterveellinen ruoka jne.! Ja jos jotain olen oppinut kaikista opiskeluvuosistani on se, että ei saa olla liian ankara itselleen. Asetan itselleni aina kaikki mahdolliset paineet ja tästä syystä suoriudun koetilanteista huonommin kuin mitä osaisin kotona kertoa kaverille.

Teille kaikille jotka kärsitte ahdistuksesta, stressistä yms.: tiedän miltä se tuntuu ja minulle on auttanut paljon, kun keskittyy kaikkiin positiivisiin asioihin elämässä – oli se sitten kaverit, perhe, tuleva matka, hyvä ruoka jne.! 10 minuutin meditointi, ja meditoinnin avulla positiivisiin asioihin keskittyminen, esimerkiksi opiskelun aikana antaa kummasti energiaa ja motivaatiota jatkaa.

Toivottavasti teidän viikkonne on sujunut hyvin x

x Nora

3 kommenttia artikkelissa “God bless you

  1. Milloin tulee tutoriaaleja?:) Tossa sun tämänpäiväsessa instakuvassa oli aivan ihana meikki!

    Tykkää

  2. Viimeisten kahden postauksen kuvat ovat olleet suoraansanottuna upeita! Ihanaa, että osa kuvista on otettu ns. luonnollisissa maisemissa. Ihania kuvia, ja tsemppia kokeisiin!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s