Requested eye makeup look

 

Tässä olisi nyt pyydettyä meikki lookia! Ihanaa postata jälleen ja nyt on koulukin ohi (lukuun ottamatta yhtä ainukaista tuntia huomenna)!! S:n pitäisi tulla minä hetkenä hyvänsä oikiksen pääsykokeista ja en malta odottaa, että hän tulee kotiin. Juhlistamme koulun ja lukemisen loppumista herkkuruoalla – NAM! 

Kiitokset vielä teille kaikille seuraajille – olette ihanan aktiivisia esim. Snapchatissa (@nora.leino) ja teidän kysymyksiä ja kommentteja on ihana saada! Monet teistä löytävätkin sen aina instagram (@noraleino) tililtäni kätevästi, mikä on mukava kuulla.  KIITOS x

 

/ Here is a requested makeup look! I’m so happy to be able post again now since the school is over too (okay if you don’t count one pointless hour that is tomorrow)!! S should be back home any minute now, he was at law school’s entrance exams. We are going to celebrate the school ending with some delicious food – YUM!

 

I would also like to thank you followers – you’ve been amazingly active for example on Snapchat (@nora.leino) and it has been wonderful to get all your questions and comments! Many of you find it easily on my instagram (@noraleino) page easily which I’m happy to hear. THANK YOU x

 

x Nora

8 kommenttia artikkelissa “Requested eye makeup look

 1. Ihana meikki ja ihana sinä 🙂
  Hei kysyisin sen verran sun perheestä, että sulla on siis isosisko, mutta jossain on maininta ja kuva pikkusisko-Rosasta? Eli onko sulla pikkusiskokin?

  Tykkää

 2. Oot kyllä älyttömän taitava! 😍 Toiveena ois video kulmien teosta ja muotoilusta. Itsellä kulmat kasvavat kirjaimellisesti eri tasossa ja käytettävä kamalasti aikaa aina niiden samaan tasoon piirtämiseen. Vinkkejä ongelmaan ja kulmatuotteiden suosittelua kaivataan myös!

  Tykkää

 3. Super ihana meikki ja sopii sulle todella hyvin! 🙂 Mikä mahtaa olla ton taustalla soivan biisin nimi, ihana sekin 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s