Yesterday’s OOTD

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 preset

 

Jacket & bag: Missguided / Trousers & shoes: Zara / Top: Asos

Ahh onpa ollut ihana perjantai. Herätys oli kyllä minun makuuni liian aikainen (05:45), mutta se korjaantui helposti kahden tunnin päikkäreillä töiden jälkeen! Ja kävimme perinteisesti äidin ja isän kanssa syömässä ravintolassa alkuillasta. En ehdi enempää tänne kirjoitella – olemme menossa kavereiden kanssa jokilaivoille. . . Pitäkää ihana perjantai x

ps, siirrän tämän viikon perjantai suosikin huomiselle, sillä tänään en sitä ehtinyt kuvata!

/ Ahh I’ve had such a good Friday. Although the alarm was a bit too early for me (5:45AM) but that was easily fixed with two hour nap! And we went out for a dinner with mom and dad per usual on Friday’s. I don’t have time to write anything more – we’re headed to the river boats with friends. . . Have a lovely Friday x

ps, I’ll post the Friday Favorite tomorrow because I haven’t had time today to take photos of it! 

x Nora

4 kommenttia artikkelissa “Yesterday’s OOTD

  1. Siellä heidän nettisivuillaan tulee kysymys, että mistä maanosasta olet kotoisin ja kun valitsee Euroopan niin sieltä pitäisi tulla suoraan EU koot 🙂 jos ei heiltä pitäisi löytyä Size Guide! Se on EU kokoa 34 🙂 kiitos ja se on kyllä totta! Sitä samaa x

    Tykkää

  2. Moikka! Haluaisin udella mielipidettäsi että vastaavatko missquidedin koot normaaleja suomen kokoja? Minkä kokoinen tuo takki päälläsi on? Ihana asu TAAS, camo ei petä ikinä 😉 hauskaa kesää!

    Tykkää

  3. Ihana asu ja ihania kuvia taas! yks juttu mikä vaan vähän ärsyttää on se, että sun tosi monet tekstit loppuu aina ”en ehdi enempää kirjoitella/ nyt täytyy mennä taas”, josta jää aina vähän hassu vaikutelma sun postauksiin. Tekstit olis mun mielestä parempia jos jättäisit sen pois 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s