Cactus lover

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

 

Whole outfit from: Missguided

Kävimme Minnan kanssa lauantaina ennen S:n synttärijuhlia Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa napsimassa hieman asukuvia. Olen muistaakseni käynyt siellä kerran aikaisemmin, mutta sekin oli ihan pienenä. Ainoa muistikuva minulla koko paikasta oli lihansyöjäkasvi. . . Samoin oli Minnalla ja olimme tyytyväisiä ettemme törmänneet siihen uudestaan (”traumat”). Toisaalta olin ihan innoissani kun löysimme tuon kaktushuoneen. Rakastan kaktuksia oudon paljon. . .  Mikä olisikaan ollut parempi paikka kuvata uusia vaatteita?

/ Me and Minna went to Ruissalo’s botanical garden, on last Saturday before S’s birthday party, to shoot some outfit pictures. If I remember it correctly I’ve been there once before but that was when I was really little. The only memory I have from that place is when I saw a carnivorous plant. . . That was the exact memory that Minna also had from that place and we were happy that we didn’t see it this time (”traumatized”). On the other hand I was really stoked that we found that cactus room. The amount of love that I have for cactuses is weird. . . But what would’ve been a better place to take pictures of new clothes?

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s