Graduation parties & Sunday brunches

Processed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 preset

Nyt on tämän vuoden ylioppilasjuhlat juhlittu. Minulla ja S:llä oli yhteensä kuudet juhlat joissa piti käydä ja koko päivähän siinä meni. Juhlien lisäksi olin Rosan lakituksessa aamulla – tapahtuma pidettiin HK-areenalla. Illalla menimme tietenkin kavereiden kanssa juhlimaan keskustaan. Tänään onkin ollut pientä juhlaväsymystä, mutta onneksi vanhempani tekivät perhebrunssin ja se piristi kummasti. Toivottavasti teidän juhlimiset sujuivat mukavasti ja suuret onnittelut kaikille valmistuneille x

/ Now the graduation parties are finally over. Me and S had six parties to attend to and of course it took us the whole day. In addition to the parties I went to Rosa’s capping in the morning (it’s when you’re announced as a graduand).  And of course we went out with friends in the evening. I’ve been so tired today but luckily my parents made us a Sunday brunch and it surprisingly made me feel better. I hope you had a great day yesterday and congrats to everyone who graduated x

x Nora

4 kommenttia artikkelissa “Graduation parties & Sunday brunches

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s