God damn it

Processed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with kk1 preset

T-shirt & shoes: Asos / Dress: Zara / Bag: River Island / Belt: H&M

Voi että kuinka kassalla olenkaan ollut nämä pari päivää. Olen ollut todella flunssainen ja tuo siitepölyallergia ei auta ollenkaan asiaan. Onneksi ei ole ollut vielä yhtään työvuoroja tällä viikolla joten olen saanut levättyä kunnolla. Huomenna aamullakin pitäisi mennä verikokeisiin. . . Parempi sairastaa tämä nyt kuin ensi viikolla ennen kuin lähdemme matkallemme S:n kanssa. Nämä kuvat on otettu viime viikolla ennen kuin kävimme päivällisellä perheen kesken. Täytyy kyllä nyt saada kerättyä itseni jotenkin, jotta jaksaisin edes yhden asun kuvata tällä viikolla.

/ Oh god how tired I’ve been for these past few days. I’ve had this annoying flu and my pollen allergy isn’t really helping me with it. Luckily I haven’t had any work on this week so I’ve had time to rest properly. I’m supposed to go to a blood test tomorrow morning also. . . But it’s better to have this now instead of next week for example – just before me and S’s trip. These pics were taken last week before we went out for a dinner with my family. I have to get my s*it together somehow so that I would have energy to photoshoot at least one outfit this week.

x Nora

Yksi kommentti artikkelissa “God damn it

  1. Mielenkiinnosta kysyn, miten Wahlmanit on sulle sisaruksia? 🙂 kun olet kirjoittanut sitä instagramiin…

    Ei tarvitse vastata, jos liian henkilökohtainen kysymys!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s