Wednesday night outfit

Processed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 preset

 

Eilen oli kauppakorkean ja monen muun koulun pääsykokeet. Tietenkin kaikki menevät aina nollaamaan pääsykokeidensa jälkeen ja eilinen ei ollut poikkeus. S halusi lähtä juhlimaan kavereidensa kanssa ja päätin itsekin mennä hetkeksi jokilaivoille heidän seurakseen – tietenkin heidän matkansa jatkui sieltä vielä baareihin. Näin flunssaisena ei oikein huvittanut istuskella ulkona ja tänä aamuna oli muutenkin verikokeet joihin piti mennä ennen 9:30. Onnea on ollut, ettei minua ole tarvittu töissä tällä viikolla vielä – saan levätä rauhassa.

Koska ei ole oikein muutakaan tekemistä päivisin olen saanut järjestettyä koneellani kuvia hyvin. Ja oli jo aikakin! Poistelen aina kuvia läppäriltäni sitä mukaan mitä niitä lisäilen, mutta samalla haluan pitää jokaisesta kuvauskerrasta pari kuvaa ja kyllähän niitä sitten siinä kertyy! Ajattelin käydä vielä ehkäpä iltakävelyllä tuossa jokivarressa, mutta saa katsoa jaksanko nostaa peppuni tästä sohvalta.

/ Yesterday was the entrance exams to different schools. And of course everyone goes out after their exams and yesterday wasn’t an exception. S wanted to go out and party with his friends and so I decided to go with him for a little while. At first we were at the river boats and after that everyone headed to the bars. I didn’t really feel like sitting outside with this flu and I had my blood test this morning before 9:30 AM. I’ve been really lucky that I haven’t had any work this week – I’ve had time to rest peacefully.

And because I haven’t had anything else to do during these days I’ve managed to organize my photos quite well. And it was about time! I always delete pictures from my laptop at the same time as I add them but at the same time I want to keep a few pictures from every photo session – and of course after a while I have tons of those few pics! I thought I’d go to a evening walk by the lake but we’ll see if I have the energy to get my butt up from this couch.

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Wednesday night outfit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s