Lazy day outfit

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Jacket: my boyfriend’s / Bag & shoes: Zara / Jeans & blouse: H&M

Tämä viikko ei kyllä ole mennyt hyvin kännykkäni kanssa. Se ei ole toiminut tiistaista saakka ja nyt alkaa olla hermot kireällä. Olen käynyt näyttämässä sitä kolmessa eri paikassa ja kukaan ei oikein keksi siihen mitään muuta vinkkejä kuin mitä olen jo kokeillut. Kännykkäni näyttö ei reagoi kosketukseen ja se availee itsestään sovelluksia ja ties mitä muuta tekee. Eli toisin sanoen en pysty käyttämään sitä ollenkaan. Olen nollannut kännykkäni kokonaan ja ottanut sen käyttöön uutena, mutta mikään ei oikein enää auta. Huomenna on viimeinen mahdollisuus saada se toimimaan näytön vaihdon kautta joten toivotaan parasta. Tämä on selitykseni siis siihen, miksi en ole ollut kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa!

/ This week hasn’t gone that well with my phone. It stopped working this Tuesday and now I’m starting to lose it. I have went to three different places to ask hacks about it but no one has come up with anything new besides the hacks I’ve already tried. My phone’s screen won’t respond to my touch and it opens up apps by itself. In other words I can’t use it at all. I’ve reset it and started to use it as a new phone but nothing seems to work anymore. Tomorrow is the last chance to get it back working again when they change the screen so I’m hoping for the best. This is pretty much my explanation to the fact why I haven’t been that active on social media!

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s