6 kommenttia artikkelissa “Photo bomb

 1. Joo ne ovat hävinneet ja niitä ei saa takaisin… Ja se on melkein kaikissa postauksissani ja olen saanut nyt laitettua etteivät nykyiset/tulevat kuvat häviä… Todella ikävää ja en silti raaski poistaa kaikki postauksiani koska onhan suurimmassa osassa tekstiä niin edes ne säilyvät muistona 😦 todella pahoillani, olen ollut todell surulline tästä jo parisen viikkoa…

  Tykkää

 2. Näkyykö sinulla Nora ja muilla lukijoilla nämä ja aikaisempien artikkeleiden kuvat? Itselleni nimittäin kuvien kohdalla näkyy vain valkoiset pienet ruudut, joissa lukee IMG_9910 jne. tai processed with VSCO. Olisi nimittäin mukavaa päästä ihastelemaan upeita kuviasi, mutta harmikseni jostain syystä ne eivät näy. Onko sinulla tai jollain muulla tietoa, mistä tämä voisi johtua?

  Tykkää

 3. Herranenaika kuinka upeita kuvia 😍!
  Voikohan tämän kyseisen kuvaajan tilata jostain kautta?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s