Friday Favorite #10

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with e3 preset

 

Jacket: Missguided / Pants: Adidas / Bag & shoes: Zara / T-shirt: Weekday

Suitcase: Rimowa

Vihdoin ja viimein pääsemme lähtemään matkallemme!! Olen ollut todella hermostunut eilisestä illasta saakka, koska tietyllä tavalla jännitän aina uusiin paikkoihin matkustamista ja kodin taakse jättämistä. S osaa rauhoitella minua onneksi hyvin ja aina kotiin pääsee takaisin joten olen yrittänyt nyt keskittyä olemaan iloinen ja nauttimaan tästä – viime matkustuskerrasta onkin jo sen verran aikaa. Kohta lentomme lähteekin ja pääsen murskaamaan S:n käden jännityksen seurauksena. En ole vielä päättänyt tulenko tekemään tulevan viikon aikana paljon postauksia – haluan keskittyä kuvaamiseen ja S:n kanssa olemiseen, mutta saa nähdä! Ihanaa viikonloppua x

/ Finally we get to go to our trip!! I’ve been really nervous since last night because in a certain way I’m really nervous about traveling to new places and leaving home behind me. Luckily S knows how to comfort me and we always get to go back home so I’ve been trying to focus on being positive and really enjoying this – it has been a while since I’ve traveled. Our flight is about to departure soon and I get to crush S’s hand due to the fact that I’m so nervous. I haven’t yet decided whether I’m going to do a lot of posts on the following week – I want to focus on taking photos and just being with S but we’ll see! Have a great weekend x

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s