First day

Processed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with c8 preset

Jumpsuit, shoes & bag: Zara / Belt: H&M

 

Olemme nyt olleet S:n kanssa Kosilla neljä päivää ja voi kuinka ihanaa on ollut. Olemme saaneet rentoutua kunnolla ja nauttia ihanasta kreikkalaisesta ruoasta. Minulle lämpöä on ollut ehkä jopa liiaksikin, +36°C astetta on jo paljon minulle! Päivisin ja alkuillasta ei ole oikein energiaa tehdä mitään kuumuuden takia. Hotelliltamme keskustaan kävelee n. 1 kilometrin mikä on juuri sopiva etäisyys – hotellimme lähellä on hiljaista, mutta keskustan vilinään pääsee hetkessä. Tuossa keskustassa sijaitsee myös vanha kaupunki mikä on todella ihana! Joka ilta emme ole kumminkaan sinne saakka jaksaneet kävellä, koska jalkani eivät sitä kestä. Onneksi taksimatkat ovat todella halpoja täällä niin kuin ruoatkin!

Huomenna vuokraamme auton ja pääsemme kiertelemään saarta hieman, en malta odottaa!

It’s been four days since me and S arrived to Kos and we’ve had such a wonderful time. We’ve been able to relax properly and enjoy the delicious Greek food. I think there has also been almost too much heat, +36°C is starting to be too much for me! We don’t have much energy to do anything during the day and early evening because it’s so hot. There is only 1km to city from our hotel which is just perfect – it’s really quite around our hotel but we’ll get to the busy town fast when we want to go there. The city also has an old town which is really nice! We haven’t had the energy to walk to the city every night  because my feet starts to hurt really bad. Thank god taxis don’t cost that much neither does food around here! 

We’re going to rent a car tomorrow and we’ll tour around the island, I can’t wait!

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s