Dinner with a view

Processed with VSCO with e2 presetProcessed with VSCO with e2 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with e2 presetProcessed with VSCO with c4 preset

 

Ajoimme tänään illalla S:n kanssa Kosin saarella sijaitsevaan Zia kylään, joka sijaitsee saaren vuoristossa. Kylä on todellakin turistien suosima ja ravintola, jossa tänään söimme, oli aivan täynnä ja jopa laskun odottelussa meni n. puoli tuntia (!!!). Silti näkymät olivat aivan huikeat! Onneksi melkein kaikissa ravintoloissa on ns. ”roof garden” jossa saa syödessään nauttia ihanista maisemista. 

/ Me and S drove to this village called Zia this evening which is located in the mountains of Kos island. The village is really popular among tourists and the restaurant that we ate today at was packed and it even took half an hour (!!!!) to get our bill. Still the views were amazing! Luckily almost every restaurant there has so called ”roof garden” in which you can eat and enjoy the views at the same time.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s