Midsummer

Processed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 preset

 

Saavuimme Helsinki-Vantaan lentokentälle hieman ennen kolmea lauantai aamulla. Ei oikein ollut aikaa rentoutua kaiken matkustamisen jälkeen sillä juhannusta piti lähteä juhlimaan mökille. Minun ja S:n lisäksi mukaamme tuli kaksi lähimmäistä ystäväpariskuntaa. Meillä oli todella hauskaa ja tekemistä riitti koko illaksi ja yöksi! Saa nähdä milloin sitä sitten oikeasti ehtisi rentoutumaan – kotona kaiken näköistä laittamista, töitä ja kuvien käymistä läpi matkalta. Toivottavasti teidän juhannuksenne sujui hyvin x

/ We arrived to Helsinki-Vantaa’s airport a little before 3:00AM on Saturday morning. We haven’t really had time to relax after all the traveling because we had to leave to summer cottage to celebrate Midsummer. In addition to me and S we had four of our closest friends with us. We had so much fun and we did all sorts of activities for the whole evening and night! We’ll see when I’ll really have time to relax properly – all kinds of things to do at home, work and I have loads of photos to go through from our trip. I hope your midsummer went well x

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s