Bikini diaries part I + thoughts about self-esteem

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 preset

Bikinis: H&M

Mietin kauan, että tekisinkö tämän sarjan postauksia ollenkaan. Olen ollut koko elämäni alipainoinen ja vasta viimeisen kahden vuoden aikana olen alkanut lihoamaan ja saavuttanut viimein normaalin painon oikean ikäiseksi ja pituiseksi henkilöksi. Vähän väliä minulle todella tärkeät henkilöt saavat itsetuntoni laskemaan huiman nopeasti ja saavat minut vihaamaan kroppaani. Silti jaksan toitottaa kaikille rakastamaan omia itsejään ja hyväksymään kaikki omasta mielestään omaavat epätäydellisyydet. Tällä viikolla päätin kuulua itse toitottamaani ryhmään. En vain yksinkertaisesti jaksa antaa muiden laskea itsetuntoani ja haluan itse päättää mitä mieltä olen itsestäni. Ennen matkaakin arposin monta päivää, että kehtaanko käyttää bikineitä, koska oikeasti itsetuntoni oli niin alhaalla. Onneksi ihanimman kavereiden ja parhaimman poikaystävän ansioista uskaltauduin niin tekemään. Tiedän etten ole enään niin hoikka kuin ennen, mutta nyt koen itseni terveellisemmäksi kun en ole alipainoinen. Olen saanut enemmän lihaksia ruoan ja urheilun ansiosta ja olen kaikenkaikkiaan kropastani tyytyväinen, vaikka ei siltä 24/7 tuntuisi.

Toivottavasti mahdollisimman moni oppii rakastamaan kaikkia omasta mielestään omaavia virheitään. Olen aina ollut sitä mieltä, että ihminen on kaunis kaikkien ”vikojensa” ansiosta koska eihän hän olisi oma itsensä ilman niitä eikä se henkilö jota muut rakastavat. . .

/ I wondered a lot whether I would make this post series or not. I’ve been underweight for my whole life and on the past two years I’ve started to gain weight and finally achieved the right weight index that I’m supposed to be at at my age and considering my height. Every now and then few people that matter the world to me make my self-esteem drop dramatically and make me hate my body. Still I have the energy to tell everyone to love their bodies and all their ”flaws”. This week I decided to get into to that group of people who love themselves. I’m simply tired of letting somebody else lower my self-esteem and it’s time for me to decide what I think about myself. Before our trip I wondered if I had the courage to wear bikinis at all on our trip because my self-esteem was seriously so low. Thanks to my dear friends and best boyfriend I had the courage to do so. I know that I’m not as slim as I was before but now I feel more healthier when I’m not underweight. I’ve gained more muscles through food and exercise and I’m happy about my body over all even if I don’t feel like it 24/7.

I hope most of you learn to love all the ”flaws” you may have. I’ve always thought that a person is beautiful because of one’s flaws because if one doesn’t have them one wouldn’t be who they are right now. . .

x Nora

13 kommenttia artikkelissa “Bikini diaries part I + thoughts about self-esteem

 1. Vautsi, mahtava postaus! Tosi tärkeetä asiaa mihin niin monet samaistuu, ei oo mitään vikaa olla normaalipainoinen ja terve. U go girl!

  Tykkää

 2. Sulla on oikeesti ihan hurjan upee kroppa!! Älä anna muiden negatiivisten kommenttien vaikuttaa sun itsetuntoon!

  Tykkää

 3. Meinasinkin juuri kommentoida samasta asiasta tuohon edelliseen juttuun jossa oli teidän lomakuvia. Näytät oikein terveeltä ja onnelliselta näissä kuvissa ja pieni painon lisäys pukee sinua oikein hyvin. Ihan positiiviseksi tarkoitettu kommentti, mutta en laittanut sitä koska ajattelin että voisit luulla että arvostelen painoasi. Nyt se sitten sanottakoon: hyvältä näyttää, you go girl!

  Tykkää

 4. Omg nora! Sul on iha sairaan hieno kroppa ja näytät niin timmiltä!!!! Kyl tota kelpaa esitellä ❤

  Tykkää

 5. Sulla on u-pe-a kroppa. Iso peukku postaukselle. Tää maailma on ”ihanteineen” ja ulkonäkökeskeisyydellään ihan sairas paikka. Milloin normaalista tuli väärää….?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s