OOTD

Processed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 preset

 

Shirt, shorts & earrings: H&M / Shoes: Zara / Bag: Missguided

Tänään on ollut tietyllä tapaa aivan ihana päivä, mutta toisaalta ei niin mukava. Vanhempani ovat kiertämässä Italiaa 12 päivän ajan joten pikku pirulaiset (meidän koiramme) tulivat minun ja S:n luokse hoitoon. Nautin suunnattomasti niiden tuomasta seurasta, mutta olin aivan unohtanut kuinka paljon hoitoa he tarvitsevat. Molemmat koiramme ovat jo todella vanhoja, joten heidän ulkoiluttaminen, ruokkiminen ja lääkkeiden antaminen ovat työläämpiä kuin uskoisi! Silti he ovat aivan sen arvoisia x Aamuttainen herääminen vain verottaa jonkin verran haha. 

Ja puhelimeni on nyt ollut n. kuukauden rikki. Omistan iPhonen ja se availee itsekseen applikaatioita, soittelee ihmisille, laskee laskimella yms.! Siis kirjaimellisesti käyttää itse itseään ihan satunnaisesti eikä se myöskään reagoi kosketukseeni = en pysty sitä käyttämään. Kaikki niksit ja konstit on kokeiltu (näytön vaihto, kännykän nollaus, tajuttoman monet uudelleenkäynnistämiset), mutta ei 😦 Tästä syystä sometukseni on ollut aika hiljaista. Uutta kännykkää siis kehiin. . . 

Today has been a lovely day in a way but also not so nice one – in a different way. My parents are touring Italy for 12 days so they brought little bastards (our dogs) to our place so that me and S would take care of them. I really enjoy the company that they bring to us but I’ve completely forgotten just how much care and attention they need. Both of our dogs are really old and their constant feeding, taking them out and giving them their medicine require much more work than you’d think! Still they are completely worth it x The early mornings really takes their toll on me haha.

And my phone has been broken for a month now. I have an iPhone and it keeps opening different apps, calling people, counting on calculator etc. all by itself! It literally has started to use itself all randomly and it also won’t react to my touch = I can’t use it. I’ve tried everything on the book (changed the screen, resetting it, countless amount of restarting it) but no 😦 This is the reason why I haven’t been on social media that much. This situation requires a new phone. . .

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “OOTD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s