Ruisrock 2016 snapshots

Processed with VSCO with e1 presetProcessed with VSCO with e2 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with e5 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with a6 preset

 

Huh huh. . . Nyt on viimeiset kaksi päivää vietetty Ruisrock festivaaleilla ja olen kyllä aivan rikki (fyysisesti). Ääni hieman käheänä ja univeloissa päätin jättää tämän päivän väliin ja jäädä kotiin koirien kanssa rentoutumaan. Minullakaan ei ole aikaisempina vuosina ole ollut näin hauskaa kuin tänä vuonna. Monet valittivat tosin siitä, että tänä vuonna ei ole niin hyviä artisteja, mutta itse tykkäsin silti! Ensi vuotta odotellessa. . . Mitäs itse tykkäsitte?

/ Woah. . . I’ve spent the last two days at the Ruisrock festival and I’m completely broken (physically). Due to the lack of sleep and the fact that I don’t have that much voice left I decided to skip this last day and stay home with dogs. I’ve never had this much fun at Ruisrock than I did this weekend. Many people did complaint about the fact that there weren’t that many great artists this year but I still liked it! Waiting for next year. . .

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Ruisrock 2016 snapshots

  1. Upeita kuvia!! Itsekin olin tänä vuonna ruississa, meno oli kyllä huikea. 🙂 Millä muuten tämän postauksen kuvat on otettu?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s