BIG news

usa-flag-1133963_960_720

Voi ette tiedäkkään kuinka kauan olen jo halunnut kertoa teille mitä minun ja S:n elämässä on viimeisen kuukauden aikana tapahtunut, mutta näin tiivistettynä – paljon. Suurin osa siitä on kylläkin tapahtunut jo pelkästään tämän viikon aikana ja en ole aiemmin halunnut kertoa tästä koska emme olleet niin varmoja, mutta koska nyt olemme 99,9% varmoja tästä voin sen teille kertoa (ja nyt todennäköisesti pilaan meidän hyvän tuurimme ja jotain pahaa tapahtuu).

Monet teistä ovat ehkäpä voineet hieman arvaillakkin mitä on meneillään minun snapchattini (@nora.leino) kautta – MUUTAMME ENSI KUUN ALUSSA AMERIKKAAN!!! Olen aivan super innoissani. Pidän Amerikkaa kuin toisena kotinani ja koska saan pitää välivuoden opiskelusta mikäs sen parempaa kuin viettää se ns. toisessa kotimaassa. S siis lähtee pelaamaan jääkiekkoa ja minä lähden hänen perässään. Itselläni ei ole mitään sen kummallisempia suunnitelmia kuin nauttia olostani ja kannustaa rakastani. 

Tulemme asumaan Louisianassa Lafayette nimisessä kaupungissa ja viivymme siellä n. 10-11kk. Emme ole tulossa käymään Suomessa tuona aikana. Olemme myös saaneet alivuokralaisen asuntoomme siihen ajaksi joten ei siitäkään tarvitse luopua. Tuntuu, että viimeksi kun S jätti minut puoleksi vuodeksi yksin ja kärsin pienestä masennuksesta, tämä tuntuu aivan liian hyvältä ollakseen totta. Pääsen jopa käymään helpommin Host perheeni luona Floridassa. 

Toivon vain, että kaikki muut asiat sujuvat mutkattomasti. Vielä on lennot varaamatta ja kaikennäköistä, mutta kahden viikon päästä suunnittelemme lähtevämme. Pahoitteluni jos kielioppini ei ollut parhaimmasta päästä tässä postauksessa – olen aivan liian innoissani!!

/ Oh you have no idea how long I’ve been wanting to tell you what has been going on in my and S’s life for the past month but to put it short – a lot. And most of it has happened during this week and we didn’t want to tell anything before we were absolutely sure about this but now since we are 99,9% sure we finally can (and now I’m most likely to jinx our good luck by saying that). 

Most of you might have gotten some sort of clue of what has been going on through my snapchat (@nora.leino) – WE’RE MOVING TO AMERICA!!! I’m soooo excited. I consider USA as my second homeland and since I can have gap year from studying what could be better than to spend it in my second homeland. S is going to play hockey there so I’m going there with him. I don’t have any special things to do except just to enjoy my stay there and cheer my love. 

We’re going to live in Louisiana and the city is called Lafayette and we’ll be staying there for approximately 10-11 months. We won’t be coming to Finland during that time. We’ve also gotten a subtenant to our apartment so we don’t have to give that up. I feel like the last time S left me here, when he was gone for six months and I suffered from a tiny depression, this feels too good to be true. I even get to visit my Host family in Florida much easier. 

I just hope that everything goes OK from now on. We haven’t booked the flights yet and all sorts of things but we’re trying to leave two weeks from now. And I’m sorry if my grammar hasn’t been the best in this post but I’m just so excited!!

x Nora

18 kommenttia artikkelissa “BIG news

 1. Sanos muuta! Ja voi tottahan toki! :p yritän parhaani niin kuin aina 🙂 en malta odottaa, että pääsen jakamaan kaiken teidän kanssanne

  Tykkää

 2. Voi apua miten huikeeta muuttaa Yhdysvaltoihin, tosi monien unelma on asua siellä ees vähän aikaa, mut harvat oikeesti koskaan pääsee! Kai postaat sitten ahkerasti kaikkea sieltä käsin, kun pääset shoppailemaan sellasia meikkejä ja vaatteita mitä ei Suomessa ole ja käymään kaikissa eri paikoissa? 🙂

  Tykkää

 3. Juuri niin! Mutta välillä saattaa olla sun vastauksia kolme peräkkäin ja kysymykset litanjana niiden alla. Sitten ei oikein tiedä mikä vastaus kuuluu mihinkin kysymykseen 😀

  Tykkää

 4. Joo katsoin nyt kännykästä mutta nettiversion kautta ja vastaukseni on aina aikaisemman yläpuolella 🙂 itselläni ne menevät kyllä muuten siis ihan järjestyksessä, mutta vastaukseni on vain yläpuolella… Näkyykö teilläkin siis niin?

  Tykkää

 5. Kiitos paljon! Meidän vanhempamme suostuvat meitä avustamaan ja S ja minä yritämme hankkia työskentelyviisumit siellä ollessamme 🙂 ja koulu ei siis suostunut siihen, että tekisin etänä ja se olisi todella vaikeaa joten pidän sitten vain välivuoden.

  Tykkää

 6. Oi kuulostaapa ihanalta suunnitelmalta! 🙏🏼 onnea matkaan! Tulin myös ihmetelleeksi, että miten aiotte elättää itsenne ja missä asutte seuraavan vuoden? Ymmärsin, että olet nyt tehnyt koulujuttujasi kotoakäsin koulun huonon sisäilman tai homeen takia? Pystyisitkö jatkamaan opintojasi tällä tavoin Amerikasta käsin?

  Tykkää

 7. Onpa jännä! En tiedä saako sitä ”korjattua” kännykkäni näyttää ne siis ihan normaalisti ja itselläni on iPhone, mutta pitää katsoa jos siihen pystyy vaikuttamaan 🙂 voi olla myös että blogin teemassa ne menevät näin!

  Tykkää

 8. Kiitos! Kielikurssilla ollut ja Host perheeni on sama joka isosiskollani oli vuonna 2009 joten olemme tunteneet heidät kauan ja he ovat minulle kuin toinen perhe 🙂 Floridassa Jacksonvillessä!

  Tykkää

 9. Onnea matkaan!! Kuulostaa kivalta ☺ Ootko ollut ennen jenkeissä kun kutsut sitä toiseksi kotimaaksesi? Milloin ja missä päin? Ps. Saako Santeri palkkaa pelaamisesta vai miten ”elätte” siellä jollet sä mene töihin?

  Tykkää

 10. Vou siistiä! 🙂 Tulee varmaan mahti vuosi!

  Oonko muuten ainoa, jolla näkyy sun kommentit niin että sun vastaus ei tuu kysymyksen alle. Kaikki vastaukset tulee peräkkäin ja ei tiedä mikä vastaus on mihinkin :/

  Tykkää

 11. woo! todella mahtavaa teille, tällei lukijana todella onnellinen teidän puolesta. toivottavasti kaikki tulee menemään hyvin :*

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s