Bikini diaries part III

Processed with VSCO with m1 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with m1 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with m1 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with m1 preset

Swimsuit: Zara

Vihdoinkin löysin aikaa tehdä postauksen! Olimme eilen piknik – risteilyllä S:n perheen kanssa ja tänään aika onkin sitten mennyt aika lailla pakatessa ja tavaroiden kanssa säätäessä. Hirvensalossa ehdimme käydä syömässä ja viemässä tavaroita ennen kuin S:n piti lähteä työvuoroon (mahdollisesti viimeiseen!!). Nyt ajattelin rentoutua ja katsoa jonkin leffan . . . Mutta minkä?

/ Finally I have time to do a post! We went to this day cruise yesterday with S’s family and today I’ve just been packing our stuff. We luckily had time to go have dinner at my parents’ home and get some stuff there before S had to leave for work (possibly for the last time!!). Now I thought I’d relax and watch a movie . . . But what movie?

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s