Ruisrock day II outfit

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 preset

Top & vest: H&M Coachella collection / Shorts: Lindex / Bag: Zara

Tiedän kuinka myöhässä olen tämän postauksen kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan – eikö? Minun ja S:n viime päivät ovat kuluneet suurimmaksi osaksi muuton merkeissä ja eilen pidimme ystävillemme läksiäiset keskustassa. Todennäköisesti vielä muutama päivä menee tavaroiden kanssa säätäen – katsomme samalla kaikki tavarat jotka menisi esim. kirppikselle yms.!

Ei sitä oikein itse ymmärrä vieläkään kuinka rajoitetusti sitä tavaraa voi aluksi ottaa mukaan . . . Se palloilu matkalaukkujen tilan ja painavuuden välillä saa minut raivon partaalle ja en edes halua tietää kuinka paha se tulee olemaan kun tulemme takaisin päin ja tavaraa on tuplasti . . . Olenkin katsonut Youtubesta kaiken maailman videoita miten kannattaa pakata laukkuja, koska olen siinä erinomaisen huono. Jos teillä on jotain tällaisia ’muutto toiseen maahan’ tyylisiä ratkaisuja tavaroiden mukaan ottamiseen otan ne avosylin vastaan haha.

/ I know I’m super late with this post but better late than never – right? The last few days we’ve just been moving our stuff away from our home and last night we had a farewell party with all our friends. There is so much stuff that we’re going to go through those for the next few days also with S.

It’s so hard to comprehend how much / little stuff we can take with us. . . We have to consider the space in our luggages and how much they weight and to be honest it’s making me a little crazy – I don’t even want to know how hard this will be when we come back because then the amount of our stuff has doubled. . . I’ve been watching all these videos from Youtube on how you pack in the most convenient way possible because I’m really bad at packing things. If you have any suggestions considering these ’moving to another country’ type of situations please share them with me haha.

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Ruisrock day II outfit

  1. Kannattaa vuokrata ylimääräiselle tavaralle (tai vaikka kaikelle) jokin varasto tai komero. Ei tarvitse myydä/heittää niin paljon pois, ja sitten takaisin tullessa helpompi kun tavarat vaan säilöstä siirtää uuteen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s