Rainy day outfit

Processed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with x1 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 preset

Cardigan, jeans & hat: H&M / Jacket: Ellos / Shoes: Zara / Bag: River Island

Watch: Komono

Huh heijaa millaista henkistä vuoristorataa nämä viime päivät ovat olleet! Tässä on ties minkälaista säätöä Amerikka juttujen kanssa ja todennäköisesti pääsemme lähtemään ensi viikon maanantaina. On vielä hieman sukujuhlia mihin täytyy osallistua ja onpahan pari päivää enemmän aikaa viettää ystävien ja perheen kanssa.

/ Oh god what an emotional rollercoaster these last few days have been! We have all sorts of things to do considering us leaving America and we’re going to leave next Monday (most likely). We have some family celebrations to do and at least we’ll have more time to spend with our families and friends.

x Nora

6 kommenttia artikkelissa “Rainy day outfit

  1. Moikka! Kyselin sulta joskus aikaisemmin oletko kiinnostunut myymään sitä sun mustaa zaran mokka laukkua kultaisilla niiteilleä, mutta silloin et ollut halukas myymään. Ajattelin nyt kysäistä vielä kerran jos olet halukas?:) Olen yrittänyt metsästää kyseistä laukkua netistä, mutta tuloksetta. ainiin ja hyvää matkaa teille rapakon toiselle puolelle!:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s